Владислав Зубев:Здравейте, казвам се Влади и от малък имам проблем с

...
Владислав Зубев:Здравейте, казвам се Влади и от малък имам проблем с
Коментари Харесай

Как постигнах мечтаното тяло и си върнах усмивката?

Владислав Зубев:

Здравейте, споделям се Влади и от дребен имам проблем с наднорменото тегло. Като възпитаник започнах да упражнявам футбол, с помощта на него влязох във форма.

Но пристигна миг, в който трябваше да спра със спорта. Започнах да качвам, няколко пъти се подложих на тежки диети, имаха резултат, само че щом ги спирах, не след дълго си връщах старите кг, и по този начин цикълът се повтаряше.
ТУК СЪМ 112 КИЛОГРАМА, ЛЯТОТО ПРЕДИ ПРОМЯНАТА (ГОДИНА ПО-РАНО)


Казах си: " Край, желая да съм в онази добра форма, в която съм бил, до момента в който упражнявах! " Да, само че по какъв начин да го направя, към този момент работех, нямах това време както когато бях възпитаник. Тогава попаднах на реклама във Facebook на някакви хапчета за размразяване на мазнини, видях, че доста хора са ги употребили и са удовлетворени. Бях малко песимистичен, само че все пак взех решение да си ги поръчам. В последна сметка, какво изгубвам, в уеб страницата пишеше, че в случай че не съм удовлетворен от резултата, ще ми възстановят сумата.

Поръчах ги понеделник и вторник към този момент бяха при мен. Освен това ми бяха изпратили и 2 подаръка - бланка с създаден хранителен режим и дребен органайзер за хапчетата. Режимът беше написан на елементарен и понятен език, лиши ми 10 минути да го прочета.

Изглеждаше лесен за осъществяване, нищо ангажиращо. Съвсем умерено щях да се оправя, даже и на работа. Много ме зарадва, когато видях, че не би трябвало да се лимитирам с яденето и да се отнемам от обичаните си храни. Вътре имаше и примерни хранения, тъй че оптимално да схвана по какъв начин работи режимът. Най-хубавото беше, че на бланката беше оставен телефон за безвъзмездни съвещания със експерт от компанията. Ако не разбирах нещо, просто можех да им звънна и да ми обяснят.

Бях решен, че ще трансформира живота си! Имах мотивацията и нужната помощ. Започнах на 07.06.2021, тогава бях 107 кг. В продължение на месец съблюдавах режима и пиех по 2 таблетките дневно, съумях да стигна до 99 кг. Купих си още 2 кутии, тъй като първата ми стигна за 30 дни. Вторият месец (07.07 - 07.08) съумях да смъква още 6 кг и стигнах до 93 кг.
СНИМКА НА 93 КИЛОГРАМА


Продължих да съблюдавам режима, да пия хапчетата и започнах с леки тренировки у дома. Преди морето, към края на август, съумях да стигна до 90 кг, имах към този момент самоувереността да бъда по бански, без да се тормозя по какъв начин наподобявам. Прекарахме си ужасно!



Вече над 4 месеца ги одобрявам, спазвайки всичко написано на бланката, и съумях да стана 84 кг. Чувствам се доста по-добре, самочувствието ми се върна, с една дума, пребивавам по-здравословен живот!

Вярвам, че всеки е кадърен да реализира тези резултати и да стане най-хубавата версия на себе си, стига да има волята, желанието и вярната помощ зад тила си!  



 

 

*платена реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР